Nytt gulv med integrerte pister i fektesalen

Postet av Njård den 2. Aug 2021

De som har kikket inn i fektesalen har sett at fektning foregår på baner- eller pister som det heter på fektespråk- i metall. Disse er kopplade til jord, slik at treffer i gulv ikke skal registreres i det elektriske meldesystemet. 

Fekteavdelingen har til nå fektet på metallpister som lå oppe på parkettgulvet. Det har vært vanskelig å drive med benarbeid, løpøvelser og lignende, da nivåforskjellene mellom parkett og pister har begrenset bruket av salen. I tillegg har det vart skader da fektere har tråkket over på kantene. En løsning med flatt gulv har derfor stått høyt på ønskelisten.

I sommer har det endelig skjedd- fektesalen har fått nytt gulv med 8 integrerte metallpister. Pistelementene kommer fra velkjente tyske Allstar som leverer løsningen til fektesaler rundt om i verden. Pister og gulvbelegg er lagt av Gulv og Takteknikk AS, som også lagt et proft sportsgulv med demping under pistene. Fekteavdelingen er spente på å starte opp høstterminen på de nye fine pistene, og ønsker alle nye store og små fektere velkomne til å prøve verdens raskeste sport på vårt nye gulv!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.