Utebanene er klare!

Postet av Njård - Tennis den 7. Mai 2017

Nytt av året - vi ønsker velkommen til drop-in for medlemmer og ikke-medlemmer--

Alle våre 4 grusbaner er nå klare for spilling. Hardcourtbanene er klare fra den 11. mai. Nå er det bare å ta med seg racket og riktig sko og komme seg på banene i det fine været 😊

Grusbanene er noe myke i begynnelsen så det er viktig å tråkke igjen alle hull som oppstår, koste hele banen godt (ikke bare spillefeltet), og vanne ved behov. Husk å forlate banen slik du ønsker å finne den.

Husk at du må booke bane før du spiller. Dette gjør du her.Priser:

Spilleavgift – gir deg anledning til å spille så mye du vil hele sommersesongen:

Familie3300 kr
Over 25 år1900 kr
Under 25 år 950 kr
Barnetennisdeltagere 500 kr

Spilleavgift betales her. Det forutsettes at du er Njård medlem. Innmelding kan gjøres her. Når du har betalt vil vi opprette en ny bruker eller endre status på den du har fra før. Når du får passord tilsendt på e-post vet du at brukeren din er klar. Nye brukere sjekker vi daglig i betalingssystemet og registerer fortløpende.

Nå også drop-in både for medlemmer og ikke-medlemmer

For de som ikke spiller så ofte kan vi nå tilby drop-in timer. For å bestille drop-in timer må du være registrert i vårt bookingsystem. Registreringsskjema finner du her. Det er ikke lov å spille uten å ha booket time.


Baneleie

Njård medlem250 kr
Ikke Njård-medlem325 kr

Banenleien betales i forbindelse med booking av banen.


14. og 28. mail vil vi arrangere Stige-Tennis. Dette er åpent for alle – både store og små, samt medlemmer og ikke medlemmer. Nærmere info vil komme.

Ved spørsmål:
tennis@njaard.no
eller til 930 26 300

Vi gleder oss til å se deg på våre utebaner.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.