Informasjon Voksenkurs

Postet av Njård - Tennis den 6. Aug 2020

Påmelding/ betalingen for kurs høsten 2020 er klar. Alle kursene fra våren vil bli videreført, det vil si at du spiller på samme plass og tid som i våres. Om du ikke ønsker å delta på kurs eller ikke har mulighet til å delta dette semesteret, vennligst ta kontakt på Janken@njaard.no . Skriv navn, hvilken dag, tid og sted du spilte (hallen/bobla) i våres i eposten. Det er veldig stor pågang på våre voksen kurs og vi ønsker rask tilbakemelding om du ikke skal spille til høsten, slik at vi kan fylle plassen din med personer fra ventelisten.  

Dere vil mota en epost med betalingslenke på mandag 10 august og ved å betale denne har du meldt deg på for høst semesteret.

Høst semesteret starter opp igjen mandag 17 august, høst semesteret er 16 uker langt (Ingen trening i høstferien) og varer frem til fredag 18 desember.  

For de som har faste PT timer med Magnus på Formiddagene vil det komme en separat epost angående retningslinjer og informasjon om betaling.  

Har du andre spørsmål vedrørende voksentrening, eller det er en feil med betalingen kan du også ta kontakt på Janken@njaard.no

Nye spillere 

Har du lyst til å spille tennis på et av våre voksenkurs, høsten 2020? Meld din interesse her.

Ved å melde deg på her blir satt opp på venteliste for å komme i gang med å spille tennis i Njård høsten 2020. Vi har allerede fulle voksenkurs på kvelden, men det er fortsatt ledige plasser på formiddagen. Vi jobber også med å øke kapasiteten på våre voksenkurs på kvelden, vi tar kontakt med spillere fra denne listen om det åpner seg en plass eller vi får åpnet flere kurs.

Meld din interesse her: https://njard.weborg.no/event/690

Har du andre spørsmål vedrørende voksentrening, eller det er en feil med betalingen kan du også ta kontakt på Janken@njaard.no


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline