Terrengløpet 2023: Vått, men rått!

Postet av Åsmund Gram Dokka den 23. Sep 2023

Regnværet ødela hverken oppmøte eller innsats under årets klubbmesterskap i terrengløp.

Værgudene hadde latt det øse ned i flere dager før vårt årlige terrengløp, som gikk av stabelen torsdag 21. september. Traseen var sleip og sølete enkelte steder – men det er slik et terrengløp skal være: man skal komme i mål med litt søle opp etter leggene.

Været la ingen demper på deltagelsen. Nærmere hundre njårdere var påmeldt, og til tross for at ikke alle møtte til start, må vi si oss kjempefornøyd med oppmøtet!

Først ut var de minste klassene (2014–2017), der det var flere debutanter på startstreken. Innsatsen var formidabel, og de minste ble heiet frem til målstreken av både foreldre og eldre njårdere.

I de eldre klassene var ikke innsatsen noe mindre, men enkelte meldte om hasardiøse forseringer av nedoverbakken mot gardeparken og siste kneika ned mot målområdet. Konkurransen forløp dog uten innmeldte skader.

På Njårds Facebook-side ligger det en video fra årets renn!

Årets klubbmester i terrengløp ble Nilas Diab (2005) fra Njård langrenns juniorgruppe. På andreplass kom veteranen Daniel Larsen og på tredje Bjørnar Øhrn Johannessen (2008) – også fra langrenn. God spredning på pallen altså!

Stor takk til langrenns sportslige leder Sondre Bollum som nok en gang gjennomførte et supert arrangement, der alle kunne være med. Kudos også til ungdomstrenerne og andre som bisto i organiseringen.

Vi gleder oss allerede til neste år!

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.