God sommer – mye å glede seg til etter ferien!

Postet av Åsmund Gram Dokka den 3. Jul 2022

En vår og forsommer med rulleski og joggesko er unnagjort. Vi starter opp igjen i august, og det er mye gøy på programmet utover høsten.

De tre yngste gruppene har hatt tilbud om rulleskitrening i Holmenkollen én dag i uken i mai og juni, i tillegg til en søndagssamling med rulleski og joggesko. Oppmøtet har variert, men øktene har vært veldig bra! Mindre erfarne barn er blitt trygge på rulleski og har så smått begynt å prøve seg på de mindre bakkene. Andre igjen er blitt såpass varme i trøya at den bratte bakken ned bak Gratishaugen ikke lenger er noe problem – men snarere treningens høydepunkt!

HL-gruppen og juniorene har også kommet godt i gang med treningen. Njårds eldste grupper har hatt fellesøkter 2-3 ganger i uken siden starten av mai. De har blant annet testet formen i den tradisjonsrike Bomvegstesten og hatt sosiale tilstelninger. Høydepunktet for juniorgruppen var samling i Sandefjord rett etter skoleslutt.

Dette skjer etter sommeren:

Sensommeren og høsten blir ikke mindre moro. Her er en oversikt over arrangementer frem til jul:

Oppstart fellesøkter: Vi begynner igjen etter sommerferien torsdag 18.august. Løpere født mellom 2010 og 2016 deles inn i nye grupper (man flyttes opp etter alder). Det blir både mulighet for rulleski og løp, hopp og sprett - mer info kommer over sommeren. 

 • Tirsdag 23. august - Kick off arrangement: Vi drar til området rundt Tryvann, der vi deler løperne inn i lag. Lagene deles på tvers av årsklasser, og det blir rebusløp inspirert av Mesternes Mester. Vi ordner mat og drikke etter endt dyst.
 • Torsdag 22. september – Klubbmesterskap terrengløp: Dette er langrennsgruppens arrangement, og vi gjentar suksessen fra tidligere år i Husebyskogen. Det er virkelig blitt sving på terrengløpet, og barn og ungdom fra de andre grenene i klubben strømmer til. I fjor var det over hundre deltagere!

Se video fra fjorårets terrengløp her!

 • Tirsdag 18. oktober - Hygge- og infokveld i Holmenkollen: Det blir 100 meter på rulleski med laser. Det blir musikk. Og det blir kaker, lodd og flotte premier. Også kommer det en del informasjon om aktivitetene i Njård Langrenn som er nyttig å få med seg for både nye og gamle medlemmer. Kvelden ble en innertier i fjor, og vi ønsker å gjenskape magien i år.   

Se video fra fjorårets hyggekveld her!

 • 2.-4. desember - Familiesamling på Ilsetra: Vi viderefører tradisjonen med å dra til Ilsetra for å få snø under skiene og knytte klubben tettere sammen sosialt. Dette er først og fremst en hyggelig helg, der man går mye på ski og skaper gode minner for barn og unge – det ikke en heseblesende treningsleir. Vi håper spesielt at de yngste vil ta turen. Mer info følger!

LØP OG RENN ETTER SOMMEREN

Selv om det er lenge til snøen kommer, er det mulig å bli med på løp og renn for dem som har lyst. Her er et utvalg (en del av dette vil også bli lagt i Spond, men påmelding må man gjøre individuelt):

Oslo rulleskicup er et flott arrangement tidlig på høsten.

 

 • Tirsdag 30. august: Løp:  Sørkedalsløpet
 • Torsdag 1. september: Rulleskirenn: Oslo rulleskicup, renn 1
 • Tirsdag 6. september: Rulleskirenn: Oslo rulleskicup, renn 2
 • Onsdag 7. september: Sognsvann rundt
 • Tirsdag 13. september: Oslo rulleskicup, renn 3
 • Lørdag 15. oktober: Ivar Formoes minneløp
 • November: Suppeløpet og fellestur til SNØ for de yngste gruppene (datoer kommer)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.