Påmelding høsten 2021!

Postet av Johan Fredrik Backer den 10. Mai 2021

Påmelding eksisterende kursdeltagere åpner 1.6. kl.11.00

Påmelding nye kursdeltagere åpner 15.6. kl. 11.00

Oppstart for høstens partier vil være uke 35!

Timeplanen for høsten vil være lik for alle kurs som har gått i vår. Det eneste som forandres er at noen kurs som ble avlyst flyttes.

Grunnet skoleklasseskifte må vi ha en "åpen" påmelding til høsten. Det betyr at alle kan melde seg på hvilket parti de vil innenfor sin aldersgruppe, så lenge de har gått på turn hos oss i høst og betalt treningsavgiften for våren 2021. Med dette mener vi at alle som har gått på eks. turnskole 1 kan melde seg på turnskole 1 torsdag. Selv om de ikke har gått der i vår. Annet eks. Turnskole 1 kan meldes på turnskole 2. Dette grunnet klasseskifte.

Påmelding høsten 2021

Påmelding til høsten 2021 gjøres på følgende måte:

Fra 1.6. kl1100 kan alle som har gått på turn hos våren 2021 melde seg på høstens partier. Gå til infosiden for deres aktuelle kurs og trykk på "meld på her". Link til infosidene finnes nederst i artikkelen. Merk at linken/påmeldingen ikke vil være aktiv før 1.6. kl1100. Fra 15.6. kl1100 vil det være mulig for nye kursdeltagere (de som ikke har gått på turn hos oss våren 2021) å melde seg på. OBS! Pass på å melde dere på riktig kurs. Grunnet korona kan det være vanskelig å flytte personer til kurs som er fulle.

Det vil ved påmeldingen til høsten være betaling ved påmelding. Det betyr at hvis dere ikke gjennomfører betaling av treningsavgift er dere ikke påmeldt! Ønsker man prøvetime må man fortsatt meldes på og betale, så refunderer vi ev i ettertid hvis man ikke vil fortsette.

Det er lagt inn alderssperre på påmeldingen til de fleste kursene. Noen av dere går på partier som i utgangspunktet ikke passer til alderen. Dere må ta kontakt med fredrik@njaard.no 45516394 eller turn@njaard.no før påmeldingen åpner for å komme på ønsket parti.

Kursoversikt

Viktige datoer som: oppstart, slutt, ferier og røde dager er ikke oppdatert enda for høsten. Det kommer snart.

Påmelding gjøres da via linkene under


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.