Påskeferie – Medlemstilbud – Sponsor/Samarbeidspartner

Postet av Johan Fredrik Backer den 26. Mar 2021

Påskeferie og Utetrening

Det er snart klart for påskeferie. Fom mandag 29.3. tom mandag 5.4. vil det ikke være noen aktivitet for breddepartiene.

Fom tirsdag 6.4. vil vi starte med utetrening med fysisk oppmøte. Vi håper selvsagt på vanlig trening i hallen fra denne datoen, men det ser mørkt ut foreløpig. Treningene som til vanlig varer 55/60 min vil nå vare 50 min. Dette for å unngå blanding av grupper ved bytte. Gymlek 2 sine partier vil vare 40 min istedenfor 45. Dette betyr at treningene slutter 5 min før vanlig tid. Dere som trener 2x2 timer vil få egen info om treningene deres snart.

Oppmøte vil da være på vanlig sted som når treningene går som normalt. Større grupper blir delt opp og må holde disse undergruppene til smittesituasjonen bedrer seg og reglene tillater større grupper. Ta gjerne med egen treningsmatte/yoga-matte. Det kan være litt vått i gresset. Husk at reglen «klær etter vær» gjelder.

Voksenturn og Gymlek 1 vil dessverre ikke få mulighet til utetrening. Dette fordi trening for voksne frarådes og organisert trening for barn 3-4 år blir vanskelig ute.

AKS-kursene vil ha mulighet til å trene på de vanlige tidene, men vi kan ikke stå for transport til og fra skolen i disse tider. Foreldre må derfor transportere barna selv til og fra. Vi håper dette lar seg gjøre for mange. Da vi vet at flere har hjemmekontor og er mer fleksible enn vanlig. Oppmøte for dere vil være ved hovedinngangen til Njårdhallen.

Sommercamp

Noen grupper er allerede fulle. Meld dere på før det er for sent! Se mer info om campene og påmelding her https://turn.njaard.no/blog/post/170014/sommercamp-2021-for-turnskole-1,-2,-3-og-ev-ungdomsturn---hold-av-enten-uke-25,-26,-31-eller-32!?ispage=true

Sponsor/Samarbeidspartner – Bambusa

Njård (hovedlaget) har inngått et samarbeid med Bambusa. De produserer sokker av høy kvalitet. Klubben får sponsormidler gjennom dette for profilering og noe salg. Alle avdelinger må da gjøre en liten innsats for å oppnå målene og få sårt trengte inntekter. Dette samarbeidet vil føre til at klubben får mer aktivitet, bedre kvalitet på treningene, uten å øke treningsavgiftene. Vi håper alle kan være med å bidra på dette. Mer info om dette kommer snart.

Medlemstilbud Cheermania

Cheermania har mengder av treningsutstyr for hjemmebruk. Dette er ypperlig for de som vil trene hjemme eller på hytta el. Alle medlemmer i Njård får 10% rabatt på veiledende priser på cheermania.no ved bruk av rabattkode: 2122NJAARD. 

De har nå 20% rabatt på mange utvalgte produkter. Besøk www.cheermania.no eller kontakt de på tlf. 911 33 922

Lik oss på facebook!

Lik oss på facebook. Da får dere mye nyttig info rett i newsfeeden deres. Lik oss her https://www.facebook.com/Njaardturn

Hvis det er noe dere lurer på er det bare å ta kontakt med fredrik@njaard.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.