Pr dags dato har vi ikke klart å å rekrutere noen som kan ta ansvar for 7. idrett høsten 2018. Vi håper å løse dette slik at vi kan ha oppstart etter nyttår. Kjenner du noen frivillige som kan bidra? Send en epost til info@njaard.no 

Rytmisk Gymnastikk

 

RG for alle jentene 1.-4. klasse  7. og 21. og 28. april. Det vil være i Njårdhallen kl 10-11:30.

 

Møt opp i kjelleren hvor dere blir hentet av instruktørene.  

 


 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Lørdag 17. mars er det turn i turnhallen, da til de opprinnelige tidene:

 

1. og 2. klasse   10:00 -11:00  

3. og 4. klasse   11:15 -1215 

 

Møt opp i kjelleren som før når dere hadde turn og fekting.

 

Rytmisk Gymnastikk

 

19. mars er siste runde med 7-idrett. Vi vil imidlertid tilby jenten tre ekstra runder for å gi de anledningen til å prøve Rytmisk Gymnastikk. Da tiden nå er midt i konkurransesesongen har de ikke instruktører tilgjengelig før enn 7. og 21. og 28. april. Det vil være i Njårdhallen kl 10-11:30 for alle jentene fra 1.-4. klasse. Håper dette passer og at de ikke har booket seg inn på andre aktiviteter.

 

.......................................................................................................................................................................................................................................

 

Vinterferie lørdag 17. og 24. februar - ingen aktivitet på 7-idretten

 

Vi møtes igjen i Husebybakken lørdag 3. mars. Oppmøte parkeringsplassen kl 09:45 og barna kan hentes kl 11:30.

 


 

...........................................................................................................................................................................................................................................

 

Lørdag 10. februar - Langrenn på Holmendammen

 

Samme oppmøtested som sist - i Tråkka kl 09:45 - vi kjører hele gruppen sammen.

 

Vi skal ha de samme langrennstrenerne som forrige langrennsøkt.

 

Barna hentes kl 11:00.

 

Velkommen :)

 

...................................................................................................................................................................................................................................................

 

Lørdag 3. februar

 

Bakken er i dag nypreppet så det er garantert bedre forhold i morgen enn sist lørdag. Møt opp på samme sted, - parkeringsplassen kl 09:45. Trenerne har med seg porter slik at barna får prøve seg på portkjøring. Husk å ta på godt med klær :)

 

.........................................................................................................................................................................................................................................................................

 

Lørdag 27. januar og videre fremover

 

Nå er Husebybakken klar og vi kjører 7-idretten der på lørdag. De som har slalåmski tar på  seg det. Det er en tauheis i anlegget som barna får opplæring i å benytte. Det vil primært bli lagt vekt på slalåmteknikk, men instruktørene vil også ha en del skileik. De vil naturlig nok se an ferdighetene til barna. De som ikke har slalåmski kan bli med på langrennsski. Det vil være 3 instruktører som vil jobbe med best mulig tilpasning til nivåene.

 

 

 

Oppmøte på parkeringen på østsiden av Njårdhallen klare med ski på bena kl 09:45. 

 

Da vil de møte skiinstruktørene som vil ta de med i bakken, ca 400 meter, fint å skli ned. Det går ikke an å kjøre bil inntil anlegget, men det er veldig greit å gå ned til anlegget på bena også fra Njårdhallen.

 

Aktivitetene vil bli avsluttet i bakken kl 11:15. Da vil instruktørene ta de med opp igjen til parkeringsplassen. Barna kan hentes der kl 11:30 .

 

 

 

Plan for resten av ski på 7-idrett:

 

3. februar -  Husebybakken - alpint

 

10. februar -  Holmendammen – langrenn

 

3. mars  - Husebybakken – alpint

 

....................................................................................................................................................................................................................................................................

 

Lørdag 20. januar - forandring på planene

 

Vi får ikke heisen i Husebybakken i gang nå. Vi kjører derfor en ren langrennsøkt med trenere fra vår langrennsgruppe i morgen. Dette skjer på Holmendammen der det nå er fine oppkjørte løyper. Oppmøteplass blir langs Tråkka, litt nedenfor krysset Tråkka/Stasjonsveien. Se kart under. Det er ikke lett å parkere der, men skal gå greit å sette av barna og deretter finne en parkeringsplass i nærheten hvis dere ønsker å bli i området.

 

Vi er klar over at det kan være store nivåforskjeller på barna i skiferdighetene, og vi vil også bruke denne første lørdagen til å få en oversikt over det. Jeg vil i løpet av kommende uke legge ut en plan for de resterende skilørdagene.

 

Beklager forandring i siste liten.

 

Fortsatt oppmøte kl 09:45. Barna hentes kl 11:00.

 

 
 

.........................................................................................................................................................................................

 

 

Skiaktivitet 5 lørdager - starter lørdag 20. januar - utgår - se ny beskjed over.

 

Planen har hele tiden vært å ha dette i Husebybakken og jeg tror vi får det til. Vi har i hvert fall mere enn nok snø, men vi sliter litt med å få i gang tråkkemaskinen.

 

Men vi tenker at det uansett vil bli fint å leke på ski i det området.

 

Vi kjører nå begge gruppene sammen.  

Møt opp på nedre (østre) parkeringsplass utenfor Njårdhallen klare i skiutstyr (både alpint og langrenn fungerer) kl 09:45. 

Hvis noen av dere som går på 3. og 4. kl gruppen kun har anledning kl 11:15 som er den vanlige tiden, - vennligst gi meg beskjed. 

Våre skiinstruktører vil da ta barna med ned i bakken. Foreldre er selvfølgelig hjertelig velkommen til å være med. Det er greit å ake på ski ned til bakken, men det vil være litt krevende å gå tilbake.

Det er dessverre ikke mulighet å parkere helt inntil skianlegget. 

Jeg ber dere derfor alle om å gi en tilbakemelding om dere kommer på lørdag kl 09:45 og også bekrefte hva slags type skiutstyr deres barn stiller med. 

..................................................................................................................................................................................................................................................................

 

 

Turn lørdag 6. og 13. januar

 

Oppmøte i kjeller, samme som sist gang dere hadde turn og samme oppmøtested som fekting.

 

Faste tidspunkt:

 

1.-2. klasse kl 10.00 - 11.00 

 

3.-4. klasse kl 11.15 - 12.15

 

 


 

Fekting lørdag 16. desember 

 

Lørdag 16. desember har vi siste gang med fekting. Møt opp på samme plass som sist til vanlige tider:

 

1.-2. klasse kl 10.00 - 11.00 

 

3.-4. klasse kl 11.15 - 12.15

 

Dette er siste gang før jul.

 

God jul og godt nyttår til dere alle og velkommen tilbake til turnøkter på nyåret.

 
 

Håndball lørdag 2. desember - nye tider

 

Refererer til mail utsendt tirsdag 28.11. Nye tider for trening på lørdag:

 


 

Alle gutter:         Kl 11:30-12:30 i håndballhallen

Alle jenter:          Kl 14:30-15:30 i håndballhallen   

 


 

Håndball lørdag 25. november

 

Lørdag starter 7-idrett med håndball. Den første lørdagen vil dette skje i vår gymsal. Den ligger i kontorblokken som ligger inntil Njrdhallen med inngang fra parkeringsplassen som ligger i forkant av hovedinngangen til Njårdhallen. 3 ungdomsjenter fra Njård Håndball vil være trenere denne første gangen. De er til daglig trenere for vårt J11 lag.

 

Når det gjelder lørdag 2. desember og lørdag 9. desember skal treningen være i håndballhallen (som ligger bak Njårdhallen - inngang langs Morgedalsveien) og da skal de få trene sammen med de lagene de eventuelt ville ha vært med på om de hadde gått på håndball. Vi deler derfor gruppene opp litt annerledes disse to lørdagene - det blir derfor litt andre tider disse to lørdagene - merk dette: 

 

Alle guttene: Kl 11:00 i Håndballhallen

 

Alle jentene: Kl 12:00 i Håndballhallen

 

...............................................................................................................................................................................................................

 


 


 

Tennis lørdag 4. november

 

Lørdag starter 7-idrett med tennis og det vil være nå de neste 3 lørdager. Det vil være vår hovedtrener i tennis, Luis Ferreira som vil være ansvarlig for gjennomføringen. Luis er portugiser men begynner nå å bli veldig bra i norsk. For øvrig snakker han godt engelsk. Han vil ha med seg en norsk assistenttrener. Vi anbefaler ordinært gymtøy. Det kan være litt varierende temperatur i hallen så ta med en joggebukse og noe langermet. Barna får låne racketter og baller. Det er muligheter for de voksne å oppholde seg inne i hallen og se på.

 

Tennisen vil foregå i vår boblehall. Denne ligger i Jensmessveien 1. Dette er altså der hvor vårt tennis uteanlegg ligger. For dere som ikke er kjent, - det er to alternativer å ta seg dit på: 

 

Parker på Njårdhallen og gå opp til Jensmessveien. Følg gul markering.

 

 
 

 

Alternativt kan man kjøre bil helt frem til anlegget:

 
 


 


 

Lykke til :)

 

....................................................................................................................

 


 

 

Turn lørdag 28. oktober

 

Lørdag er det turn som står på programmet. Møt opp på samme sted som dere hadde fekting, - i gangen ved krakkene i kjelleren. Da vil instruktørene komme og hente barna der. Foreldre kan dessverre ikke være med inn i turnhallen for å se på. Ansvarlig instruktør er Bror Marcus Ramsøe, - en av våre fast ansatte trenere i Njård Turn. Håper barna får en morsom turntime :)

 

..................................................................................................................................................

 


 

Etter høstferien starter Njård med 7- idrett. Tanken bak det konseptet er at barn (gutter og jenter) fra 1.-4. kasse skal få mulighet til å forsøke alle Njårds idretter.

 

Oppstart vil være lørdag 14.10.2017 og siste dato er 17.03.2018. Idrettene som skal testes ut er: Alpin, Fekting, Håndball, Langrenn, Rytmisk gymnastikk, Tennis og Turn.

 

Det er er kun på alpin/langrenn at det er krav til utstyr, enten langrennski eller alpinski. Til de øvrige idrettene har vi utstyr. Du trenger gymtøy:-) 

 

Tidspunkt er: 1.-2. klasse kl 10.00 - 11.00 og 3.-4. klasse 11.15-12.15

 

Njårds 7-idrett vil foregå på følgende datoer: 

 

2017

 

Oktober: 14. (fekting), 21.(fekting) ,28.(turn)

 

November: 4. (tennis),11.(tennis),18. (tennis), 25. (håndball)

 

Desember: 2. (håndball) 9. (håndball) 16. (fekting)

 

2018

 

Januar: 6. (turn) 13. (turn) 20, 27

 

Februar: 3, 10

 

Mars: 3, 10, 17

 

Er barna allerede medlem av Njård, logg inn med medlemsnr og passord, gå til fanen "påmelding, egenandel og medlemskontingent"

 

Er barna nye hos oss, benytt linken "bli medlem" som du finner her: http://old.njaard.no/event/mem...

 

Pris 2000 kr + medlemskontinget på 300 kr for dere som er nye.

 


 
 


 


Vi ønsker at våre medlemmer skal kunne oppleve idrettsglede i et mangfoldig og mestringsorientert læringsmiljø og kunne bli så gode som de selv vil.
Våre idrettsavdelinger:
Du kan lære mer om hvilke aktiviteter vi tilbyr for barn, unge og voksne ved å besøke avdelingens nettsider. Ta kontakt om det er noe du lurer på.

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.
Levert av IdrettenOnline