Bli med på «Mesternes Mester» og grilling!

Postet av Åsmund Gram Dokka den 15. Aug 2022

Vi markerer starten av høstsesongen med en morsom lagkonkurranse på tvers av alder tirsdag 23. august. Stedet er Husebyskogen, og alle løpere, små som store, er invitert!

 

Vi rigger oss til ved Husebyskogen, samme sted som terrengløpet går.


I uke 34 er treningen i gang for alle aldergrupper i Njård langrenn. Det ønsker vi å gjøre litt stas på ved å arrangere en konkurranse i Mesternes Mester-ånd.

Vi rigger oss til ved Husebyskogen (FO-bygget, der terrengløpet foregår, se kart) og deler inn løperne i lag på tvers av aldersklasser. Her har de yngste mulighet til å være på lag og konkurrere med klubbens eldre løpere. Lagene skal sammen gjennomføre flere morsomme øvelser – både fysiske og taktiske. Alle øvelsene vil være hemmelige frem til oppmøte.

Dette blir en ettermiddag med utfordringer, kos, hygge og klubb-bygging. Vi avslutter med grilling og premieutdeling – Njård stiller med mat og drikke til alle!

- Noe av målet med arrangementet er å knytte løpere og foreldre tettere sammen på tvers av årgangene og skape klubbtilhørighet, sier sportslig leder Sondre Bollum.

Møt opp på sletta bak FO-bygget tirsdag 23.august kl.17:30. Still i joggesko og treningstøy. Det er lurt å ta med skiftetøy til grillingen.

Meld dere på i arrangementet på Spond slik at vi har oversikt over hvem som er med!  Eventuelle spørsmål kan rettes til Sondre (tlf nr finnes på nettsiden)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.