Njård Langrenn inviterer til Årsmøte 2021

Postet av Njård - Langrenn den 17. Feb 2021

Årsmøte er åpent for alle medlemmer av Njård og foreldre til barn som er aktive i Njård Langrenn. Årsmøtet er en fin anledning til å få en bedre innsikt og bidra i bedring av i driften i Njård Langrenn.

TidspunktOnsdag 3. mars kl. 20-22
StedVideomøte på Teams


Agenda

 1. Konstituering
 2. Behandling av årsberetning med gjennomgang av avdelingens aktiviteter*
 3. Behandling av regnskap*
 4. Behandling av budsjett*, herunder retningslinjer for treningsavgiften for de kommende semestrene.
 5. Innstilling til gruppestyre for neste periode
  • Styremedlemmer i Njård Langrenn
  • Representant til styrerådet i Njård
  • Valgkomité
 6. Behandling av innkomne forslag

 

*Last ned  


Årsrapport 2020.pdf

Njård Langrenn resultat 2020.pdf

Njård Langrenn budsjett 2021.pdfNye styremedlemmer søkes

Flere i styret trer av og styret søker etter nye medlemmer. Et godt fungerende styre er vitalt for klubben, og styrearbeid og gøy og givende. Vi oppfordrer foreldre til å melde sin interesse slik at vi opprettholder godt styrearbeid i klubben. Du kan melde interesse og forhøre deg om hva et styreverv innebærer til styreleder Fredrik Stray på mail til f.stray@gmail.com

Påmelding til årsmøte og spørsmål
For påmelding send en mail til f.stray@gmail.com med følgende informasjon: Navn, mailadresse og telefonnummer. Ønsker du å melde inn saker til Årsmøtet eller har andre spørsmål ta kontakt på samme mailadresse. 
0 Kommentar

Organisert trening for barn og unge kan gjenopptas

Postet av Njård - Langrenn den 1. Feb 2021

Gjeldende fra onsdag 3. februar iverksetter byrådet i Oslo flere lettelser i covid-19 restriksjonene som gjelder trening for barn og unge. Dette som en oppfølging av regjeringens fremsatte lettelser. 

Det er gledelig at fritidsaktiviteter og idrett åpnes for barn opp til og med ungdomsskolealder, både innendørs og utendørs. Videre åpnes det opp for organisert aktivitet utendørs for ungdom fra videregående skole og oppover.


Gruppeaktiviteter kan gjenopptas

For Njård Langrenn betyr det at organisert langrennstrening og aktiviteter i treningsgrupper kan gjenopptas fra onsdag. Oppmennene for hver enkelt gruppe vil kommunisere via SPOND i forhold til oppstart.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline