Klubbmesterskap i terrengløp

Postet av Njård - Langrenn den 26. Aug 2019

Tirsdag 24. september inviterte Njård langrenn hele Njård til klubbmesterskap i terrengløp i Husebyskogen. Langrennsgruppa dominerte, men Njård alpin var også representert. Løypa var på 2 km innen i skogen. De yngste løp en runde, men de nest eldste løp to, og de eldste gruppene løp 3 runder. 


0 Kommentar

Fristen for bestilling av langrennsklær er forlenget ut søndag 3. november!

Postet av Njård - Langrenn den 26. Aug 2019

Bestillingsvindu for Njårds langrennsklær fra Bjørn Dæhlie stenger snart.  I tillegg til langrennsdresser, kan du også bestille diverse gensere, dunjakker, pannebånd etc med klubblogo. Bestillingsvinduet er åpent ut  søndag 3. november kl. 23.59. Leveringstid ca 6 uker. Her er link til bestilling:

 http://www.bull-ski-kajakk.no/njard.

Det er også mulig å prøve størrelser/modeller hos Bull (både på Majorstuen og i Sandvika).  Vi anbefaler at alle prøver størrelser før de bestiller

Om du er uheldig og bestiller feil str, vil Bull ha et ekstra lager av våre klubbklær i butikken på Majorstuen, slik at du kan bytte der.

Det er langrennsklærne i linken over som kun kan bestilles i bestillingsvinduene. Klærne du finner under Njård Fritid i linken over, kan bestilles uavhengig av bestillingsvinduer. Det går helt fint å bestille begge kolleksjonene (langrenn og fritid) samtidig nå.

Vi ønsker å minne om at Njård Langrenn har en egen Facebook-side for kjøp og salg av bruktutstyr. Vi anbefaler alle å bli medlem av denne siden: Njård langrenn bruktmarked - Kjøp/salg & gi bort


0 Kommentar

Treningsoppstart barmarkstrening

Postet av Njård - Langrenn den 11. Aug 2019

Oppstart for barmarkstrening er i uke 35, (uken etter skolestart) for høstsesongen 2019. Treningspartiene med oppstart i uke 35 er for barna som starter i femte klasse og eldre. 

For de yngste barna (fra første til fjerde klasse) starter treningene i uke 41 (uken etter høstferie)

Nærmere informasjon om sted og tidspunkt følger.

Velkommen!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline