Bestilling av Njårds langrennstøy

Postet av Njård - Langrenn den 22. Okt 2018

Vi har åpnet et nytt bestillingsvindu for langrennstøyet for Njård. Vi har både ny leverandør (Bjørn Dæhlie) og ny og fin design på klærne. I tillegg til langrennsdresser, kan du også bestille diverse gensere, dunjakker, pannebånd etc med klubblogo. Bestillingsvinduet er åpent t.o.m 28. oktober, og levering blir da før jul. Her er link til bestilling:

 http://www.bull-ski-kajakk.no/njard.

Hos Bull Ski og Kajakk på Majorstuen kan du prøve modeller/størrelser. Det vil også være mulig å prøve størrelser på Njård Langrenns hyggekveld i Holmenkollen onsdag 24. oktober kl 18.

Om du er uheldig og bestiller feil str, vil Bull ha et ekstra lager av våre klubbklær i butikken på Majorstuen, slik at du kan bytte der.

(Til dere som bestilte i forrige bestillingsvindu; levering er blitt litt forsinket, men er ventet i begynnelsen av november. Dere vil få melding når tøyet er klart for henting.)test

Postet av Njård - Langrenn den 18. Okt 2018

xxxxx
Familiesamling på Ilsetra

Postet av Njård - Langrenn den 15. Okt 2018


Den årlige ”familiesamlingen” for Njård blir denne gang på Ilsetra, 14. - 16. desember! Vi får hele hotellet for oss selv, dvs. at vi har reservert alle 47 leilighetene som er tilknyttet hotellet. Vær rask med påmelding, førstemann til mølla! 

Les mer om Ilsetra her: http://www.ilsetra.no/    Husk badetøy!!!! 

Samlingen tilbyr treningsopplegg for barna som er født 2009 og eldre, samt sosialt arrangement om kvelden lørdag. Det er veldig hyggelig om familier med yngre barn også deltar, men vi har ikke organisert trening for barn født 2010 og yngre. 

Hver leilighet er beregnet på 4 personer; ett rom med dobbeltseng og ett rom med køyeseng. Det er et lite minikjøkken, en liten stue samt bad/wc i hver leilighet. Det er sengetøy på rommene, men dere må re opp selv. Det er mulig med 5 personer i leilighetene, dersom 3 er yngre barn.

For å få kabalen til å gå opp, må det bo minst 3 i alle leiligheter. Alle som er færre enn 3 når de melder seg på, må sende en mail til monica.jacobsen@colliers.com om hvem de eventuelt kan tenke seg å bo med. Monica må også ha beskjed om noen skal ta med seg andres barn og om noen eventuelt skal bo i egen hytte, men skal være med på samlingen. 

Total pris pr. person for hele helgen, inkl. helpensjon fra middag fredag til lunch søndag utgjør:

Barn/ungdom (0-18 år)  kr 1 290 

Voksen  (over 18 år)        kr 1 690

All drikke betales i tillegg. 

Vi har opprettet påmelding med betaling på hjemmesiden til Njård Langrenn. Logg inn som vanlig og gå til ”påmeldingsfanen”.

NB! Pga forskjellige priser for voksen og barn/ungdom, kommer dette opp som to forskjellige linjer i påmeldingssystemet. Vær nøye med å velge riktig familiemedlems navn i riktig prisgruppe. Dersom du skal melde på foreldre eller barn (søsken) som ikke er medlemmer i Njård, melder du på i medlemmets navn (men i den riktige prisklassen). Send så mail på mailadressen under og informer om riktig navn på de påmeldte. 

FRIST FOR PÅMELDING ER 15. november 2018. ”Førstemann til mølla”-prinsippet gjelder. 

Hele hotellet er til Njård Langrenns disposisjon. Vi vil måtte spise i to omganger da spisesalen kun rommer ca 80 pers. Det vil si at barna får første bordsetning til alle måltider, noe vi håper kan bli veldig sosialt og hyggelig for dem. De som har med seg små barn kan selvsagt ta med dem til andre bordsetning med de voksne, eller delta sammen med barna.  Vi voksne tar andre bordsetning og får anledning til å bli bedre kjent med hverandre. 

Håper vi sees!!! 

Link til printvennlig versjon: Invitasjon Njårdsamling Ilsetra 2018.pdfHyggekveld onsdag 24. oktober

Postet av Njård - Langrenn den 9. Okt 2018

Her er presentasjonen som ble gitt på hyggekvelden: Hyggekveld 2018 presentasjon FINAL.pdf

HYGGEKVELD
Vi inviterer til hyggekveld for alle i Njård Langrenn onsdag 24. oktober kl 18-20, denne gang på Pressesenteret i Holmenkollen (kafeen til venstre ved inngangen til stadion). Vi ønsker små og store utøvere, foreldre, søsken og trenere velkommen! 

Dette er en tradisjon vi har hatt i mange år, og det er alltid god stemning.

Her blir det gitt litt informasjon om hva som skjer i klubben kommende skisesong, og vi håper å vise bilder og video. BULL Ski & Kajakk vil være tilstede og har med seg Njårdtøy for prøving. De vil også ha med seg noe ski, skisko og staver til de yngre barna slik at man kan se og få råd.

Vi serverer gratis pizza, saft, kaker og kaffe. Det blir lotteri med flotte gevinster! Lodd kan betales med Vipps eller kontanter.

Vi regner med at alle hjelper til med de oppgaver som må gjøres! Under ser du listen over oppgaver. Gi beskjed til Ingerid Langslet, ingerid.langslet@gmail.com, mob: 99030370, om hva du kan hjelpe til med, senest 22. oktober.

- Bake kaker
- Ta med termos med kaffe
- Servering av mat/drikke
- Rydding av lokalet etter kl 20 (er vi mange, går det raskt!)

Velkommen!Levert av IdrettenOnline