Strand-dominans i Hamar Bysprint

Postet av Njård - Langrenn den 5. Jan 2020

Lørdag 4. januar var det duket for barneskirenn, fest og moro i Hamars gater med rundt 400 deltakere. Nicoline og Leopold Strand deltok i sprint øvelsene, henholdvis i klassene Jenter 12 år og Gutter 13 år. De gruset all motstand til side med importerende teknikk, trøkk og fart fra første stavtak og vant både sine prologer og A-finaler.

Ekspertkommentar Kjetil Aamodt var mektig imponert over Nicoline sine tekniske "dobbeldans" stavtak som han kalte verdensklasse. Leopold fikk også skryt for lynraske tak og fantastiske egenskaper. Taktikken var effektiv, begge tok teten fra starten og fosset inn til mål. 

Begge to ble intervjuet av NRK fjernsyn etter vinnerløpene. Leopold oppsummerte - Sprint er veldig gøy - noe av det gøyeste jeg gjør på ski.

Vi bøyer oss i støvet og gratulerer med fenomenal innsats og topp plasseringer.

Hele skifesten inkludert løpene til Nicoline og Leopold ble vist på NRK Superlørdag fra kl 13.45. Se https://tv.nrk.no/se?v=MSPO31020120&t=6s

Du kan spole frem til Nicoline sitt løp starter etter 18.20 minutter 

https://www.facebook.com/margrethe.buskerudchristoffersen/videos/pcb.2552675998284557/2592606067441949/?type=3&theater&ifg=1

og Leopold sitt løp som starter etter 1 time, 38 minutter og 45 sekunder.


0 Kommentar

Gode prestasjoner for Njård i Lommedalsrennet

Postet av Njård - Langrenn den 5. Jan 2020

Årets Lommedalsrenn gikk av stabelen 4. januar på Vestmarksetra på grunn av snømangel. Det hindret ikke Njård i å stille med totalt 14 utøvere, og spesielt HL gruppen  som tapetiserte pallen for sterke prestasjoner. 

I klassen G 16 kom Lars Bjertnæs på 1 plass, mens Sten Magnus Wedum tok 3 plassen og Daniel Gunnerød fikk en 6 plass. Rennet inngår i SNØ cup.


Se flere bilder av deltakerne på SNØ Cup sin Facebook side.

Se fullstendig resultatliste på https://live.eqtiming.com/51673#result:194559-648250-0-1-1-0 Kommentar

Njård klubbmesterskap for 2020 går av staben 25. mars

Postet av Njård - Langrenn den 23. Des 2019

Sett av datoen onsdag 25. mars i kalenderen for da arrangeres klubbmesterskap i langrenn i Holmenkollen. Det blir fart og moro som avsluttes med fest og premieutdeling i kantinebygget.

Nærmere informasjon følger.


0 Kommentar

Smørekurs med Njård langrenn

Postet av Njård - Langrenn den 17. Des 2019


Det ligger mye skiglede i gode ski – og det enkle er ofte det beste…Kurset passer for både foresatte og utøvere fra 13 år og oppover.

Onsdag 15. januar fra kl. 19.00-20.30 på Njårds klubbhus ved tennisbanene i Jensmessveien kan du få tips og tricks som gjør smørejobben morsommere og enklere.  

Påmelding til smørekurs

Kom å se hvordan du enkelt får smurt opp ski til trening og konkurranse slik at de får både god glid og et godt feste – fluorfritt.

Kursholder Thomas Jenssen fra Njård er en meget habil og erfaren skismører. Han vil  blant annet kunne fortelle både om nye fluorfrie alternativer, svare på spørsmål og generelt gi gode tips om hva som skal til for å få gode ski.

Det vil alltid være noe å lære enten du er fersk smører eller mer erfaren.


For å få en oversikt over antall deltakere ønsker vi at du melder deg på via lenken under.

Fristen for påmelding er ut dagen mandag 13. januar.0 Kommentar

Sponsorer søkes til nytt Njård telt

Postet av Njård - Langrenn den 11. Des 2019

Njård langrenn skal kjøpe inn nytt telt til som vi skal ha med på skirenn osv. Vi skal ha et telt med "dukvegger" slik at vi kan bruke en "dukvegg" som en reklameflate. (lignende type telt som det røde ved siden vårt på bilde)

Er du eller kjenner du noen som kunne være interessert i å være sponsor mot reklameplass på en vegg på Njård langrenns nye telt? 

Teltet skal være med på skirenn nasjonalt og lokalt, blant annet Norges Cup for juniorer, Hovedlandsrennet, Naborunden, og på andre arrangementer, og vil således være svært synlig. 


Velg mellom tre størrelser på logo

Du kan velge mellom tre ulike størrelser på logo. Den minste koster kr. 5.000, neste størrelse kr. 10.000 og den største kr. 20.000. Prisen gjelder for ett år.
Se SPONSORPROGRAM NJÅRD LANGRENN 2019_2020 TELT.pptx

Vi trenger tilbakemelding  senest tirsdag 17. desember 2019 på grunn av bestillingstiden. Du kan kontakte Hanne Klausen eller Margrethe Christoffersen på epost, henholdsvis hanne.klausen@me.com eller  m.b.christoffersen@jus.uio.no0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline