Fortsatt ledig på noen fektekurs høsten 2018! Ta med venner og prøv.

Postet av Njård - Fekting den 20. Aug 2018

Ny fektesesong har vært i gang - men det er fortsatt ledig på noen kurs. Kom og prøv. De som starter nå før halv treningsavgift! 

Nå er vi i gang igjen med ny fektesesong. Aldri har Njård fekting hatt et bedre tilbud. Vi tilbyr fekting med profesjonelle trenere både i Njårdhallen og på en rekke andre steder. Fekting har suksess, og vi vil ha dere med oss i å utvikle dette! Vedlagt følger litt info om viktige datoer denne høsten. Ikke alle fektekursene starter samtidig. 

Husk aller først, ta gjerne med venner og la dem prøve fekting også.  

HALV TRENINGSAVGIFT HVIS DU BEGYNNER NÅ! 

Se under for oppstart av de vanlige fektekursene. Denne uken kan alle komme innom og snakke med trenere og andre. Foajéen i fektesalen er åpen for alle! Men offisiell kursstart er som følger.  


I Njårdhallen - se vedlagt fil også for tidspunkter

Nybegynnere: Oppstart kurs uke 35, fra mandag 27. august 

Videregående/ Avansert: Oppstart uke 35, fra mandag 27. august 

Satsingsgruppe / Elite: Oppstart uke 34, fra mandag 20. august 

Se detaljerte treningstider her: 

Treningstider i Njårdhallen


Utenfor Njårdhallen

Nybegynnere: Berg skole, Bærum (Gjønneshallen), Asker (Solvang skole); 

- Oppstart fra uke 36, fra mandag 3.september 2018 

Kårdelek; Steinerskolen, Huseby, Fransk skole, Tysk skole, Bekkestua skole:  

- Oppstart fra uke 36 fra mandag 3. september eller senere, etter avtale med skolene 

Se detaljerte treningstider her: 

Fekting utenfor Njårdhallen


For å sikre seg plass må en betale, ved å gå inn på våre nettsider som medlem og velge kurs, og betale over bankaxxept. Det er en rabatt på 200 kr for dem som betaler treningsavgiften innen 3 uker etter oppstart. Etter dette øker treningsavgiften med 200 kr.  


Andre viktige datoer: 

Vinterstøtet (Njård fekting egen store konkurranse);  10 - 11. november hvor vi kommer til å trenge deres hjelp 

Juleavslutning: 13 desember 2018 

Følg med og velkommen til ny sesong 
Njård Fekting ansetter verdensmester og styrker trenerteamet

Postet av Njård - Fekting den 12. Aug 2018

Njård fekting har som ambisjon å bli en av Nordens mest attraktive fekteklubber og oppnå medaljer med sine fektere i viktige internasjonale mesterskap. 

I den forbindelse har klubben ansatt Anatoliy Herey, fra Ungarn-Ukraina, som fektetrener fra og med august 2018 for å styrke trenerstaben og bidra til å realisere klubbens sportslige ambisjoner. Han vil inngå i trenerteamet under hovedtreners Frederic Roquetas ledelse. Med dette vil Njård fekting ha nærmere 3 årsverk med profesjonelle fektetrenere. 


Bilde: Anatoliy Herey 

Njård fekting, tidligere Oslo Fekteklub, er stiftet i 1906 og er Norges eldste og ledende fekteklubb. Vi  har hatt en sterk vekst i antall medlemmer senere år. Klubben har etablert nye sportsplaner som innebærer satsing på toppidrett i kombinasjon med vekstplaner for å tilby fekting på andre steder enn i Njårdhallen. Fra høsten 2018 vil vi tilby fekting i samarbeid med andre klubber i Asker og Bærum, og i egen regi i Oslo Nord / Øst (Berg skole). 

Anatoliy Herey med solid toppidrettserfaring
Anatoliy Herey har lenge vært i verdenstoppen som fekter (kårde) for Ukraina. Ukraina er en av toppnasjonene i internasjonal fekting. Han startet sin internasjonale karriere i 2009, og har vunnet mange internasjonale medaljer som junior og i U23 klassen, og som senior har han gull i flere individuelle satellittstevner i verdenscupen. (Beograd 2011, Askelon i Israël 2012, Oslo Cup 2013), samt flere medaljer i verdenscupen. (Buenos Aires 2010, Rio 2016). Han har jevnlig vært topp 8 i verdenscupen de senere årene.  Han er Ukrainsk mester 4 ganger og har oppnådd mange medaljer i verdenscupen i lag i sin karriere med sitt land. 

Hans beste resultat er likevel verdensmester for lag for Ukraina i 2015 under VM i Moskva og 4. plassen i lagkonkurransen i kårde i  OL i Rio 2016. 

Detaljer om hans karriere finnes på det internasjonale fekteforbundets sine sider her.  http://fie.org/fencers/Anatoli...

Herey kommer fra en familie med sterke fektetradisjoner. Hans far og onkel var fektere for Sovjetunionen, og hans far har drevet en fekteklubb i mange år. Han ønsker å bidra til å utvikle norsk fekting ved sitt engasjement for Njård. 

Herey vil inngå i vårt trenerteam og utvikle både yngre fektere og bidra i toppidrettsatsingen

Njård fekting er sikker på at Herey vil bidra vesentlig til å realisere klubbens sportslige planer og understøtte muligheten for å tilby fekting på flere steder på Østlandsområdet. Klubben vil starte fektetilbud i Asker, Bærum og Oslo Nord/Øst (Berg skole) høsten 2018 for nybegynnere. Hereys hovedoppgave blir å gi yngre fektere grunnleggende fekteferdigheter og bidra med toppidrettssatsingen i Njård fekting.  

Vi ønsker Herey velkommen til klubben og håper han vil trives i Norge. Han bor på Røa i Oslo og vil også fekte for klubben. 

Medlemmene vil raskt kunne merke hans bidrag og langt flere vil kunne få individuell oppfølging denne høsten. 

Spørsmål eller mer informasjon kan rettet til: 
Styreleder Erik Storelv; telefon 46 52 22 00; erik.storelv@online.no 

Med vennlig hilsen

Erik Storelv
StyrelederLevert av IdrettenOnline