Fekting i vinden - Kom til Njård og prøv da vel!

Postet av Njård - Fekting den 12. Nov 2018

Aftenposten hyller fekting med en dobbelside i avisen idag 13. november 2018! Kom og prøv fekting i Njård! 

Se bildet fra Aftenposten. 

Fekting opplever suksess for tiden. Flere og flere barn finner ut at dette er idretten for dem. Det er sterk vekst i Oslo, Bærum og Asker. Det er vekst i Stavanger. Foreldre er begeistret og ser at fekting utvikler mange ferdigheter som er viktige for barnas utvikling, som konsentrasjon, kroppskontroll, hurtighet, utholdenhet og mental styrke. 

I det nasjonale stevnet i Njårdhallen 11. -12. november var det rekorddeltagelse med 240 fektere fra mer enn ti klubber fra hele landet. 

Se bilde av våre nye fektere som konkurrerte for første gang i dette stevnet. 


Njård fekting

inviterer alle barn fra 7 år og voksne til å komme og prøve fekting over nyttår. Klubben starter nye kurs fra omg med 7. januar. 

Vi starter med nybegynnerkurs for barn som er 7 år på 

mandager, tirsdager og torsdager kl.17.00

 i Njårdhallen for barn mellom 7 - og 14 år. 

Vi tilbyr også nybegynnerkurs for voksne; mandager kl. 18 - 19.30. Dette kurset passer for alle også de som er godt oppe i årene. Det er en fantastisk fin form for trening. 


Ta med innesko, og innegymtøy. Fekteutstyr kan du låne av Njård fekting. 

Er du veldig utålmodig kan du komme og prøve allerede nå! Rekord deltagelse på Vinterstøtet 2018 - Velkommen! Kom og se!

Postet av Njård - Fekting den 8. Nov 2018

Nå er det klart for Njård fektings eget NorgesCupstevne Vinterstøtet kommende helg, 10. -11. november i Njårdhallen

Det blir fekting for barn fra 9 år i det regionale barnestevnet i fektesalen. I selve NorgesCupstevnet "Vinterstøtet" i Njårdhallen konkurreres det fra ungdom 13 år til og med senior! 

Det er rekordantall påmeldte med mer enn 240 starter. De kommer fra flere enn ti fekteklubber og fra ti forskjellige nasjoner. Njård fekting stiller med ca. 70 starter! 

Det fektes med 16 pister i Njårdhallen og 4 pister i fektesalen hvor de yngste skal fekte. Klubben holder selvfølgelig café. Det blir en stor festdag for norsk fekting. Kom innom og se enten du kjenner noen som skal fekte eller ikke. Det er gratis. Ta med venner, bekjente og familie. 

Ønsker alle velkommen!  

Se vedlagt program (OBS - noter endringer i tidsskjemaet ift første invitasjon, merket i rødt) og oversikt over deltagelse under bildet. 

Vinterstøtet2018overview.pdfLevert av IdrettenOnline