Babolat inviterer til klubbkveld 10. desember

Postet av Njård - Tennis den 5. Des 2019

Klubbkvelden holdes i Njårdhallen mellom kl 1500-1900. Vi tar både kort og kontant og representant fra Babolat har med seg et godt utvalg av tennisprodukter.0 Kommentar

Black Friday hos Babolat

Postet av Njård - Tennis den 28. Nov 2019

Klikk inn her for å se knallkode tilbud hos Babolat : https://www.torinor.no/black-friday 


0 Kommentar

Tennisreservasjoner i bobla - Jensmessveien

Postet av Njård - Tennis den 31. Okt 2019

Alle våre medlemmer som i sommer betalt spilleavgift for utebanene har nå supergod pris på booking i bobla mandag-fredag mellom kl 11-14. Dere betaler kun 100 kr pr time.  Timeprisen i bobla er knyttet opp mot deres bruker i Sporty. Andre som ønsker å reservere timer betaler 200 kr.

Dette er et prøveprosjekt som varer frem til jul. For å kunne fortsette med tilbudet etter nyttår er vi avhengig av at vi ser at det er godt med reservasjoner for å kunne forsvare å holde den i drift med varme.


0 Kommentar

Marthe Mia Klavenes - ny daglig leder i Njård Tennis

Postet av Njård - Tennis den 11. Mar 2019

Njård tennis har ansatt Marthe Mia Klavenes som daglig leder. Marthe Mia tiltrådte stillingen i begynnelsen av februar 2019.

Marthe Mia har høyere utdannelse innen Business Management med mange års leder erfaring innen salg og markedsføring fra blandt annet BMW og Emirates. I tillegg har hun utdannet seg innen NTFs trenerutdanning og tatt del i en rekke etterutdanningsaktiviteter med konferanser nasjonalt og internasjonalt og har et stort nettverk som styret er helt sikker på at Njård Tennis vil få glede av.

Marthe Mia er en kjent skikkelse i tennismiljøet, både som aktiv spiller, trener og gjennom frivillige verv. Tennis karrieren startet i Stavanger, der hun etterhvert ble en svært habil juniorutøver på nasjonalt og nordisk nivå. Senere flyttet hun til Oslo og ble medlem av Bygdøy Tennisklubb. Hun er fortsatt aktiv i konkurransemiljøet, nå i klassen 40+.

Styret i Njård gleder seg over å ha fått Marthe Mia Klavenes på laget.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline