Stolte Njård turn gutter tok del i olabilløp

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 29. Mai 2018

På søndag tok Ola, Sebastian, Trym, Eirik, Alexander og Maximilian del i en olabilløp. De stolte Njård guttene lagde en utrolig kul Njårdbil og vant pokalen Nordbergs skrekk. Les mer om selve løpet og hva de guttene synes om løpet i artikkelen nedenfor. Veldig moro at også treneren deres, Bror Marcus, var tilstede for å heie på guttene!

turngutta i action!

guttene med pokalen

Njård jenter for første gang med på høyeste nivå (FIG)

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 28. Mai 2018

I helgen konkurrerte Olivia og Helene for første gang på det høyeste nivået i Norge. Konkurransen heter FIG konkurranse og dette betyr at alle konkurrerer i forhold til de internasjonale reglene. På lørdag måtte begge jentene gjøre obligatoriske øvelser som inneholder mye basistrening. Dette er et tiltak turnforbundet har gjort for å sørge for at kvaliteten på jenterturn skal øke og at vi kan oppnå et enda høyere nivå til slutt. På søndag konkurrerte begge jenter med selvvalgte øvelser. Olivia kom på en 5. plass i rekruttkonkurransen og var under et poeng unna bronsemedaljen. Helene kom på en 8. plass i juniorklassen og hadde også en veldig fin debut på det høyeste nivået. Vi er veldig stolte av dere!

Olivia på bommen etter konkurransen

Helene på premieutdelingen

Helene, Anja og Sasha (2 fornøyde trenere)

Norges Cup i Asker 5. og 6. mai

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 7. Mai 2018

I helgen deltok jentene våre i arets andre Norges Cup. Njård stilte med en tropp på 10 spente jenter!

Jentene har de siste årene hatt meget god fremgang og det synes på resultatene:

Rekrutt 11 år: Victoria, som deltok på sin første Norges Cup kom på en veldig sterk 3. plass

Rekrutt 12 år: Olivia kom på en fin 5. plass. Under ett poeng bak 2. plass

Rekruttlaget kom på en meget god 3. plass

I klasse 1 kom June på 1. plass og Helene på 3. plass. I denne klassen var det hele 95 jenter som deltok!

I klasse 2 vant Hedda gullmedalje og benedikte fikk 2. plass.