Njårds årlige Sportsmesse er avlyst

Postet av Njård den 30. Sep 2020

Njård har de siste årene arrangert en Sportsmesse i oktober med kjøp og salg av vintersports utstyr fra etablerte levrandører og med Njårds eget bruktmarked.


I høst vil dessverre denne bli avlyst pga Covid 19. Vi ser oss ikke i stand til å få arrangert denne på en god måte med tanke smittesituasjonen i Oslo. Vi håper at vi i 2021 er tilbake med en stor og fin Sportsmesse slik den pleier å være.0 Kommentar

Parkering på Njård – hva er dette?

Postet av Njård den 11. Sep 2020

Vi vil informere om at vi frem til den 18. september har leid ut deler av den store parkeringsplassen til Railcom i forbindelse med at de gjør en jobb i nærområdet. Dette har vi gjort kun pga at det gir ekstra  inntekter til klubben. Parkeringsinntektene ble sterkt redusert i en lang periode fra 12. mars og det er noe av det tapet vi forsøker å ta inn igjen her. Vi beklager selvfølgelig den ulempen færre parkeringsplasser fører til for våre medlemmer.

Dette blir imidlertid en test på hvordan situasjonen blir når vi setter i gang med bygging av den nye midlertidige hallen i begynnelsen av oktober da den vil ta ca samme område av plassen.

Vi minner for øvrig om de parkeringen vi har på vestsiden av hallen mot ambassaden. De vil også nå få to timer gratis hele dagen.

 


0 Kommentar

Parkering/drop-off barn på Njård - nytt kjøremønster fra i dag

Postet av Njård den 8. Sep 2020

Vi har over tid sett at parkeringsforholdene på parkeringsplassen foran hovedinngangen ikke er gode i forhold til alle barn som sirkulerer utenfor, spesielt i perioden 15-20 på ettermiddagene. Som en følge av Covid-19 restriksjoner vil mange partier ha oppmøte/henting på øvre parkeringsplass fordi foreldrene ikke kan følge barna inn. Dette har ført til at det i denne perioden sirkulerer enda flere folk rundt hovedinngangen og inngangen til Gymsalen. Vi er selvfølgelig opptatt av å opprettholde en god sikkerhet for alle.

 

  • I perioden MAN – FRE kl 15-20 vil «rundkjøringen» foran Njårdhallen få et annet kjøremønster. Se tegning under. Her vil det kun være mulig å droppe barn ved en kort stopp. Om barn skal hentes, må barnet stå klar, slik at det ikke dannes kø i denne rundkjøringen.
  • I samme periode blir det ikke tillatt å kjøre inn for å parkere på denne plassen. All parkering må skje på den nedre parkeringsplassen. Der er det to timer gratis parkering.  Dette betyr at skal du følge barnet inn til trening, eventuelt hente barn som ikke står klare, så må parkeringen skje der.
  • I de første to ukene vil vi i den aktuelle perioden ha en «parkeringsvakt» som informerer om dette og vi oppfordrer sterkt til å følge vaktens anbefaling. 

Vi håper på forståelse og at alle tar ansvar for å følge de nye retningslinjene for parkering.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline