Utebanene er klare for spill - betaling av spilleavgift/drop in

Postet av Njård den 26. Apr 2019

Da er alt klart for booking av utebaner. Alle som er knyttet til avdeling tennis har fått en epost fra Sporty med info vedr booking. Ved å benytte vedlagte link vil du oppnå medlemspris ved drop in timer, kr 260,-


De som har betale spilleavgift har også mottatt fått en epost med link som må benyttes ved booking. Alternativ benytt linkene under (krever medlemskap i Njård)

Betaling av spilleavgift for familie 3300 kr

Betaling av spilleavgift for senior 1900 kr

Betaling av spilleavgift for junior 950 kr


Om du ikke er medlem av Njård men ønsker drop - in timer mellom kl 0700-1700 kan timer bookes her: 

www.njaardtennis.no  Pris for drop in ikke medlem er kr 335,-
0 Kommentar

Begge tennisbanene er åpne for reservasjoner igjen.

Postet av Njård den 17. Apr 2019

Skaden i taket over tribunene er utbedret og begge tennisbanene er åpnet for reservasjoner igjen. Merk at det i påsken er avvikende åpningstider (se innlegg lengre nede på siden)0 Kommentar

Samarbeidsavtale med Røa Idrettsklinikk

Postet av Njård den 12. Apr 2019

Njård har inngått et samarbeide med Røa Idrettsklinikk.

Røa Idrettsklinikk er en fysikalsk klinikk med spesialkompetanse innen idrettsmedisin og  ønsker å være et ressurssenter for idrettsklubber i nærområdet.

Dette vil være et tilbud til alle Njårds medlemmer. Ved bestilling gir du beskjed om at du er medlem. Det er utøvere og trenere som vil bli prioritert i forhold til å få raskt time.

Se avtalen her Røa Idrettsklinikk.pdf

Foto: Knut Fritzvold, Marianne Holen (Njård) og Jørn Karlsen


Navnet på de fra klinikken er Knut Fritzvold og Jørn Karlsen.0 Kommentar

Klubben mottok i går et gledelig budskap fra idrettsbyråden, Rina Mariann Hansen.

Postet av Njård den 11. Apr 2019

Byrådet innstiller til Byutviklingskomiteen om å støtte tiltaket Njård har satt i gang med å sette opp en midlertidig hall på parkeringsplassen. Dette tiltaket ble først avvist i Plan- og bygningsetaten, men klubben har anket avslaget og nå ser det altså ut til at vi får dette til likevel.

Det er fortsatt et arbeide som skal gjøres før vi kan ha hallen på plass, men nå kan vi gå videre med planene.

Les mere her:

https://akersposten.no/sport/nyheter/jeg-trodde-nesten-ikke-det-var-sant/19.3505

Foto: Fredrik Eckhoff 


0 Kommentar

Nedfall fra taket over tribunene i Njårdhallen

Postet av Njård den 9. Apr 2019

Vi hadde i går nedfall fra taket over tribunene i tennishallen. 

Det finnes et «belte» med blokker av gassbetong som ligger langs gavlveggen som er ca 1,5 m bredt. De samme blokkene finnes også på veggen og dette fungerer som isolasjon både for tak og vegg. Det var fra dette «beltet» det falt ut noen blokker som havnet nede på tribunen og delvis på bane 1 i går. Vi kan ikke annet enn å være meget takknemlige for at det ikke var noen som oppholdt seg på tribunene da det skjedde. Denne hendelsen er årsaken til at banene ble stengt i går.


Vi har i dag hatt en befaring fra Multiconsult. Taket har en bærekonstruksjon av betong og dette berøres ikke av nedfallet. De aktuelle blokkene som har løsnet er montert på undersiden av betongen. I samråd med Multiconsult setter vi nå i gang sikring av hele tribuneseksjonen og videre utbedring.

Bane 2 åpner igjen kl 1400 i dag. Inngang vil være innerst i korridoren og det vil være forbudt å oppholde seg på bane 1. Denne banen vil være stengt inntil sikring kommer på plass, forhåpentligvis innen en uke. Nærmere beskjed vil komme.

Etter at sikring er på plass vil det bli foretatt nødvendig kontroll av området hvor det har vært nedfall og nødvendige tiltak vil bli sett i gang i etterkant av dette.


Det er også benyttet samme type isolasjon/blokker i den andre enden av hallen, i turnhallen. Her er det tidligere etablert en sikring i form av utenpåliggende plater som er boltet utenpå gassbetongen. Det er derfor ingen grunn til å stenge av turnhallen. Vi vil for øvrig også ta en sjekk på disse platene i forbindelse med at vi gjør sikringsarbeidet i tennishallen. 


Vi beklager selvfølgelig det inntrufne og er samtidig glade for at vi ikke fikk noen personskader. 


0 Kommentar

Njård RGs jubelhelg med mange norgesmestre og VM uttak!

Postet av Njård den 9. Apr 2019

Njård RG leverte vanvittig bra under NM i RG i Haugesund i helgen. Vi stilte med 6 juniorer, og imponerende nok reiste alle sammen hjem som norgesmestre. GRATULERER NJÅRD RG!

Og ikke nok med det. Etter denne jubelhelgen ble Njård-Askers juniortropp tatt ut av Norges Gymnastikk og Turnforbund til å representere Norge under historiens aller første junior-VM i Moskva i juli.

Under helgens NM tok Adele Fjeldstad norgesmestertittelen i klassen internasjonal yngre junior, nivå 4. I klassen junior duo/trio dro Anine Omholt og Helene Jomaas av gårde med gullet og norgesmestertittelen, mens Njård-Asker troppen med Njårds Nora Johanne Halle Isfeldt, Emilie Sophie Skjelstad, Tess Vermedal, og Askers Josefine Langmoen, Naomi Pieterse og Majka Tronstad Tveit kapret NM-tittelen og 1. plassen. Tess Vermedal stilte også i internasjonal klasse, nivå 6, og fikk bronse sammenlagt. Hun kvalifiserte seg også til alle de fire apparatfinalene, og tok der gull og ble norgesmester i vimpel, hun tok sølv i både ball og tau, samt bronse i køller. Vi gratulerer alle sammen for fabelaktig innsats.


0 Kommentar

Åpningstider påsken 2019

Postet av Njård den 8. Apr 2019


Tennishallen har følgende åpningstider i påsken:

Mandag 15. og tirsdag 16. april
0700 - 2200
Onsdag 17. april
0800-2000
Skjærtorsdag - langfredag - påskeaften
Stengt
1. påskedag
1000 - 1700
2. påskedag
1000 - 1800

0 Kommentar

Endelig! Vi har fått nettshop!

Postet av Njård den 5. Apr 2019

Vi har i samarbeid med Bull Ski og Kajakk lansert nettshop med Njårdprodukter! Produktene kan prøves i "Njårdbutikken" og så bestilles via nettbutikken.

Benytt denne linken for bestilling av Njårdprodukter: https://bull-ski-kajakk.no/Njård 
0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline