Njård RG fortsetter sin fremgang i årets andre Norges Cup som arrangeres i Skjeberg

Postet av Njård den 26. Feb 2019

10 jenter på teppet og hele 6 av disse jentene kom på pallen. Anine/ Helene kjører meget bra og tar en flott seier i junior duo/trio med Adele/Thale på en tredje plass. I de individuelle klassene må vi fremheve Thale som endelig kom på pallen med en strålende tredje plass slått av vår egen Erle på annen plass, som for øvrig vant forrige konkurranse. Adele kom på 4. plass og nå topper våre tre jenter rankingen for nivå 4 (landets beste yngre juniorer). Wow!!! Blant landets eldste juniorer leverte Tess nok en bra konkurranse med en tredje plass knepent slått av landlagsutøverne Thea og Lotte, og for øvrig med dagens aller beste resultat i vimpel. Emilie Sophie fulgte opp med en meget solid 5. plass. Våre jenter på nivå 3 viste også stor fremgang i forhold til forrige konkurranse med 8, 6 og 4 plasser opp på hhv. Ada, Julie og Edle. Et stort grattis til alle i Njård RG!


Andre dagen under Norgescupeni Skjeberg i går endte i flotte plasseringer, nemlig en 1., 4. og 5. plass. Det var Njård-Askers tropp som tok gullet i klassen junior tropp. Stine Broen tok en 4. plass i nivå 7, og Helene Jomaas tok en fin 5. plass i nivå 5. Emma Kulakova som var skadet ville allikevel prøve seg på teppet, og klarte å gjennomføre to kjøringer hun var ganske fornøyd med. Alt i alt var dette en hyggelig dag for Njård.


0 Kommentar

Årsmøte i Njård er gjennomført

Postet av Njård den 12. Feb 2019

Njårds årsmøte ble gjennomført raskt og effektivt. Styret ved Erik Solberg i Njård takket Erik Storelv for sin innsats i Njård som leder av fekteavdelingen siden 2011.


DEN 18. MARS 2019
STED: KLUBBHUSET,
JENSMESSVEIEN 1
TID: KL 17.30Fullstendig saksliste og årsmøtedokumenter:

Saksliste Årsmøte Njård 2019.pdf

Innstilling til valg.pdf

Konsolidert resultat 2018 og budsjett 2019.pdf

Resultat 2018 og budsjett 2019 Alle avdelinger.pdf

Revisjonsberetning 2018.pdf

Årsberetning hovedlaget og alle avdelinger 2018.pdf

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline