Garderobene

Postet av Njård den 19. Nov 2019

Frem til midten av Januar vil SATS oppgradere sine garderober og i den forbindelse vil Sats medlemmer få tilgang til våre garderober. Det kan i perioder bli litt trangt om plassen men vi håper og tror at både Njårds -og Sats sine medlemmer tar hensyn til hverandre.

Garderobeskap skal kun låses når man er på trening. Skap som forblir låst over tid vil bli åpnet.


0 Kommentar

Vil du gi sports- og friluftsutstyret ditt nytt liv?

Postet av Njård den 8. Nov 2019

Det er mange av oss som har utstyr, som fremdeles er «vitalt»,  lagret i kjellere og loft. Nå inviterer vi medlemmene våre til å levere inn utstyr, sommer- som vinterutstyr, i forbindelse med «Ombruksuka» i regi av Oslo Kommune og Bymiljøetaten. Denne uken i november har full fokus på ombruk og smarte valg for å bedre miljøet. Utstyret gir vi videre til stiftelsen BUA som tilbyr barn og unge gratis lån av sports- og friluftsutstyr.

 

Det er enkelt å levere inn utstyr

Du kan levere inn utstyr i forbindelse med trening, på vei til jobb eller etter jobb. Henvend deg til Njårdkontoret (hovedinngangen Njårdhallen) som utvider åpningstidene i forbindelse med Ombruksuka i november. Åpningstider vil være:

 

Dag

Tid

Fredag 22.

8-16

Lørdag 23.

10-12

Søndag 24.

10-12

Mandag 25.

8-18

Tirsdag 26.

8-18

Onsdag 27.

8-16

Torsdag 28

8-18

Fredag 29.

8-17

Om BUA

BUA er en godt etablert organisasjon i vekst. Med sine om lag 110 BUA’er i landet, hvorav 10 i Oslo, har de truffet et økende behov for gratis utlån av sports- og friluftsutstyr. Vi har vår lokale BUA på Hovseter, som stadig blir bedre. BUA er en stiftelse og drives etter ikke kommersielle prinsipper. Målet er å få «alle» i aktivitet og at de er velkomne inn i BUA for å låne utstyr på en smart, miljøvennlig og økonomisk måte. Velkommen inn i BUA www.bua.io


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline