Njård starter opp med 6. divisjon damelag

Postet av Njård den 27. Jun 2018

Har du lyst eller kjenner noen som har lyst til å være med på vårt lavterskeltilbud 6. divisjon damer? Sesongen 2018/2019 har vi meldt på et 6. div lag. Dette skal være et lavterskeltilbud med trening tirsdager kl 2100-2200. Vi jobber med å flytte våre oppsatte kamper til treningstiden.

Dere som er interesserte, send en epost til info@njaard.no

Njård starter opp med 6. divisjon damelag

Postet av Njård den 27. Jun 2018

Har du lyst eller kjenner noen som har lyst til å være med på vårt lavterskeltilbud 6. divisjon damer? Sesongen 2018/2019 har vi meldt på et 6. div lag. Dette skal være et lavterskeltilbud med trening tirsdager kl 2100-2200. Vi jobber med å flytte våre oppsatte kamper til treningstiden.

Dere som er interesserte, send en epost til info@njaard.no

Sommerskolen i uke 33 rytmisk gymnastikk - fortsatt noen ledige plasser.

Postet av Njård den 18. Jun 2018

Njård RG inviterer til Sommerskolen i Oslo i Rytmisk Gymnastikk (RG) i Njårdhallen uke 26 og 33 i 2018.

RG er turnformen for aktive og treningsglade barn. Njård RG har en positiv og hyggelig treningskultur, og Sommerskolen vi nå skal ha i Oslo vil bli en uforglemmelig uke hvor barna ikke bare trener og lærer nye turn- og danseformer, men de vil også bli med på mye morsomt og sosialt hvor man knytter nye vennskapsbånd. Det stilles ingen krav til noen forkunnskaper innen verken RG, dans eller ballett. Skynd dere å melde dere på mens det fortsatt er ledige plasser!

Uken vil bestå av ulike former for varierte og artige aktiviteter. Barna vil trene rytmisk gymnastikk som er en sport hvor man får trent styrke, koordinasjon, konsentrasjon og fleksibilitet. Det er en lekende form for turn og barna bare elsker det de holder på med, og det vil gi de en god mestringsfølelse når man kan turne og samtidig «trikse» med de ulike redskapene man bruker i RG. Vi ønsker også at barna skal få andre erfaringer så det blir mulighet til å prøve seg på moderne dans. I tillegg skal vi innom hårfletting, makeup for de eldste barna, ansiktsmaling for de yngre og tegning mv. Dette kommer til å bli moro! Fredagen vil også foreldrene bli invitert til en oppvisning hvor barna får vist hva de har lært.

Sommerskolens aktiviteter er:

Rytmisk gymnastikk-trening med RG-redskaper som tau, ring, ball, køller, vimpel, kroppsteknikk, individuelt og i grupper. Dans Make up (for de eldste) Ansiktsmaling (for de små) Hårfletting Tegning ..... og mye annet gøy!

Hvem kan melde seg på? Jenter i alderen fra 5 (blir 6 år i 2019) til 13 år kan melde seg på, og det blir mange kjærkomne vennskapsbånd å knytte i løpet av de morsomme ukene. Barna behøver ikke å ha drevet med verken RG, dans eller ballett tidligere for å være med på våre sommerskole-kurs. De tar med seg matpakker, og det vil bli servert frukt i lunsjpausen.

Pris: Det koster kr. 2000 per uke. For de som ikke er medlemmer i Njård kommer medlemskapet på kr. 350 i tillegg. Bindende påmelding*. Prisen inkluderer frukt i lunsjen alle dager, bruk av apparater, hårstrikk og spenner og utstyr for øvrig.

Tid:

Barna kan leveres fra kl. 08.30, og de som ikke går alene hjem må hentes innen kl. 15.30. Selve sommerskoleundervisningen starter 

kl. 09.00 og varer til kl. 15.00. Det blir en times lunsjpause midt på dagen.

Påmelding: Aller først går du inn på nettsiden vår, njaard.no. Dersom du IKKE allerede er medlem i klubben må du først melde barnet inn slik at hun er forsikret, og får et brukernavn og passord. Når du så har fått denne informasjonen logger du deg inn. Kryss så av for rytmisk gymnastikk under idrettsavdelinger. Da vil sommerskolen i uke 26 og 33 komme opp som et alternativ. Meld barnet ditt på den uken du er interessert i. Det er fortsatt mange ledige plasser. Skynd deg for å sikre barnet ditt plass.

*PS! Dette er en frivilig foreldredrevet klubb. Påmeldte som av en eller annen grunn ikke kan komme får dessverre ikke påmeldingsavgiftene refundert.
Åpen dag rytmisk gymnastikk i morgen lørdag 16.juni

Postet av Njård den 15. Jun 2018

Vi ønsker dere velkommen til vår åpen dag på Bane 3 i Njårdhallen lørdag den 16.06.2018 kl. 12:00-14:00. Alle jenter som blir 6 år i 2019 til 13 år er hjertelig velkomne til å prøve denne vakre idretten hvor vi bruker apparatene tau, ball, ring, køller og vimpel.
Utsalg av Wilson produkter

Postet av Njård den 12. Jun 2018

Vi har byttet leverandør på tennisprodukter og selger ut det vi har av Wilson.


Tennissko dame/herre kr 500,-

Tennissko junior kr 350,-
Div rackerter 40% av veil pris.

Tennisskjørt/shorts kr 100,-
Levert av IdrettenOnline