Alexander kommer sterkt tilbake!

Postet av Njård - Alpint den 27. Feb 2017

Det ble en dramatisk helg for det unge talentet fra Njård. Etter en fantastisk prestasjon med en 31. plass i sin debut i Verdenscupen fredag, falt han stygt i utforrennet lørdag. Han ble fraktet til Lillehammer Sykehus med helikopter og fikk konstatert brudd i ryggen. Søndag formiddag gjennom gikk han en meget vellykket operasjon, og det antas at han vil være tilbake for fullt om ca 6 måneder.


Njård har vært å besøkt Alexander på Ullevål sykehus mandag formiddag, og kan melde om en gutt som er ved godt mot og fast bestemt på å komme sterkt tilbake. Ekstra hyggelig var det at vi også møtte Alpinlandslaget på sykehuset, som hadde kommet for å ønske Alexander alt det beste på veien tilbake. For et herlig lag!

Alpinlandslaget på vei for å besøke Alexander på Ullevål


Alexander debuterer i World Cup på Kvitfjell!

Postet av Njård - Alpint den 24. Feb 2017

Etter overbevisende fart på trening og flere solide resultater i Europa Cupen fikk Alexander beskjed fra Alpinlandslaget om å gjøre seg klar for World Cup debut på Kvitfjell. Det kjøres to utforrenn fredag og lørdag og Super G Søndag.


Allerede fredag viser Alex seg tilliten verdig med en råsterk 31. pass! Tiden En vanvittig sterk prestasjon i et felt der han er en av kun to juniorløpere som stiller til start! Tiden 1.30.64 er 5 hundredeler unna World Cup poeng.


Vi gleder oss til fortsettelsen, og oppdaterer innlegget gjennom helgen. Følg med videre!