KLubbmesterskap 2017

Postet av Njård - Tennis den 26. Mai 2017

I perioden 12.-17. juni arrengerer vi klubbmesterskap med finaler og grillparty lørdag 17. juni.

Vi har klasser for alle - fra Rød ball-spillere til SuperSenior. Påmelding finner du her.

Er du usikker - snakk med din trener eller bare meld deg på det du tror er riktig - vi sørger for at du kommer i riktig gruppe.

Barnespillerne får låne baller av trenerne. Voksen har med egne baller av god kvalitet.

NB! Det koster ikke noe å være med - men du kan vinne heder og ære :)

Dette skal bli morro. Vi gleder oss...



Ingen trening fredag 26. mai

Postet av Njård - Tennis den 26. Mai 2017


Som kjent så følger vi skoleplanen når det gjelder treningene, så det er ikke trening fredag 26. mai.

Men vi oppfordrer alle til å betale spilleavgift, slik at man kan spille så mye man vil i sommer på vårt flotte uteanlegg, Informasjon om dette finner du her.

Husk også at vi har spesialtilbud til alle som går på tennisskolen - kun kr 500 for hele sesongen.

Du kan også registere deg slik at du kan bestille drop-inn timer uten å betale spilleavgift. Da betaler du bare for den timen du bestiller.




Herrelaget vant og damelaget spilte uavgjort i Stavanger

Postet av Njård - Tennis den 21. Mai 2017


Vi gratulerer herrelaget med en flott 4-2 seier over Stavanger TKs andrelag i første kamp i serien. I morgen står Bryne for tur. På laget spilte: Luis, Marc, Marius (c), Herman og Jan Egil.

Gratulerer også til damelaget som spilte uavgjort 3-3, men som måtte gi tapt i avgjørende super tie-break 6-10 (som betyr at Njård fikk 1 poeng og Savanger fikk 2 poeng. På damelaget spilte: Anine Wilberg, Mafalda Soares, Carolina Hernandes og Kristin Kolsaker.

Gode resultater med tanke på at Stavanger er Norges største klubb, og som satsert mot toppen med både herre og damelag i Elitedivisjonen. Stavanger disponerer ikke mindre enn 8 innebaner i tillegg til uteanlegg.

Uforskammet fresh gjeng som dro med første fly lørdag morgen. Ikke rart de spilte bra :)



GRATULERER MED DAGEN !

Postet av Njård - Tennis den 17. Mai 2017

Vi ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en fantastisk 17. mai. Vi har bestilt godt vær (i alle fall ikke regn) og satser på at værguden er litt snill. Så langt har det jo ikke vært så mye å skryte av.

Vi benytter også anledningen til å minne om bobledugnaden på mandag kl 17. Vi håper mange tar turen innom for å bygge litt muskler et par timer. og litt å bite i blir det også fra kl 16.30.

Så nyt Nasjonaldagen - is og pølser hører med.

Gratulerer!




Kaja vant NorgesCup U14-C i Asker i helgen

Postet av Njård - Tennis den 14. Mai 2017

Masse gratulasjoner til Kaja Blom (bildet) som vant NorgesCup C-turneringen i Asker, men imponerende 6-0, 6-0 i finalen.

Helena Boehlke spilte en bra kvartfinale, men måtte se seg slått av førsteseedede. Helena spilte sammen med søster Blanca i double og tok en super 2. plass i B-tablået etter å ha slått ut lagvenninene Henriette Dahm og Bertine Samodee i semien.

Hannah Higraff og Bertine Samodee kom henholdsvis til kvart- og semifinale i bonusturneringen.

Gratulerer til alle sammen med mye godt spill og god oppførsel på banen.

Alle resultater finner du her.




"Gammelguttas" 1. lag dro i land en rysare

Postet av Njård - Tennis den 10. Mai 2017

På mandag spilte 1. laget veteran herrer mot Lørenskog TK og dro i land en 4-2 seier etter først å ha tapt begge doublene. På laget spilte Karl Blom, Jens Nordbye, Petter Strømme (bildet) og Per Nordbye.
En flott start på utesesongen. Vi gratulerer!

Karl og Jens tapte 1.double med 3-6, 6-3,8-10
Petter og Per tapte 2. double med 4-6, 3-6
Karl vant sin single 7-5, 6-3
Jens vant 6-0, 6-1, Petter vant 7-6, 7-6 og
Per vant til slutt med 1-6, 6-2,10-2




Utebanene er klare!

Postet av Njård - Tennis den 7. Mai 2017

Nytt av året - vi ønsker velkommen til drop-in for medlemmer og ikke-medlemmer--

Alle våre 4 grusbaner er nå klare for spilling. Hardcourtbanene er klare fra den 11. mai. Nå er det bare å ta med seg racket og riktig sko og komme seg på banene i det fine været 😊

Grusbanene er noe myke i begynnelsen så det er viktig å tråkke igjen alle hull som oppstår, koste hele banen godt (ikke bare spillefeltet), og vanne ved behov. Husk å forlate banen slik du ønsker å finne den.

Husk at du må booke bane før du spiller. Dette gjør du her.



Priser:

Spilleavgift – gir deg anledning til å spille så mye du vil hele sommersesongen:

Familie3300 kr
Over 25 år1900 kr
Under 25 år 950 kr
Barnetennisdeltagere 500 kr

Spilleavgift betales her. Det forutsettes at du er Njård medlem. Innmelding kan gjøres her. Når du har betalt vil vi opprette en ny bruker eller endre status på den du har fra før. Når du får passord tilsendt på e-post vet du at brukeren din er klar. Nye brukere sjekker vi daglig i betalingssystemet og registerer fortløpende.

Nå også drop-in både for medlemmer og ikke-medlemmer

For de som ikke spiller så ofte kan vi nå tilby drop-in timer. For å bestille drop-in timer må du være registrert i vårt bookingsystem. Registreringsskjema finner du her. Det er ikke lov å spille uten å ha booket time.


Baneleie

Njård medlem250 kr
Ikke Njård-medlem325 kr

Banenleien betales i forbindelse med booking av banen.


14. og 28. mail vil vi arrangere Stige-Tennis. Dette er åpent for alle – både store og små, samt medlemmer og ikke medlemmer. Nærmere info vil komme.

Ved spørsmål:
tennis@njaard.no
eller til 930 26 300

Vi gleder oss til å se deg på våre utebaner.



UTEBANENE ER KLAR TIL SPILL

Postet av Njård - Tennis den 2. Mai 2017

Da har vi åpnet utebanene for spill. Banene ser supre ut og vi gleder oss til å komme i gang med utesesongen. Logg inn via hjemmesiden og da kan du betale spilleavgift på hovedsiden.
I år må alle bestille time før de spiller. Du kan bare bestille en time av gangen, men hvis ingen har bestilt timen etterpå - så kan du selvfølgelig fortsette hvis du har betalt spilleavgift.

Da vi dessverre har hatt en god del "tyvspill", så må du regne med kontroll hvis du ikke er registert i bookingsystemet.

Du kan enten betale spilleavgift og spille så mye du vil i løpet av sommersesongen, eller du kan også registere deg å betale for hver time du spiller. Også ikke-medlemmer kan registere seg, men de vil måtte betale noe mer enn de som er medlem.

Alle som som er registert i bookingsystemet for utebaner kan bestille timer her, og de som var registert i fjor og ikke har betalt enda har fått status slik at dere kan betale for hver time.

Vi vil oppdatere bookingen daglig, men betaler du og vil bestille umiddelbart - send en mail/melding til tennis@njaard.no eller til 930 26 300, så skal vi gjøre vårt beste til å få oppdatert raskt.

Vi gleder oss til å se dere på banen.