Gode resultater i 24 Cup og Unni og Haralds Pokal

Postet av Njård den 29. Mar 2017

Forrige helg deltok Njård sine jenter i 24 cup. Rekruttlaget kom på en veldig fin 3. plass! Juniorlaget kom på 2. plass! Det er første gang juniorlaget har fått medalje i Norgescup!

I den individuelle rekruttkonkurransen kom June på 6. plass, Thea på 10. plass, Ebba på 11. plass og Benedikte på 26. plass.

I klasse 1 kom Helene på 4. plass, Line på 5. plass og Hedda på 10. plass.

I klasse 2 kom Julia på 24. plass.

Guttene våre var med i Unni og Haralds pokal denne helgen.

Elias kom på 10. og Brage på 17. plass i junior mangekamp

Elias kvalifiserte seg til tre apparatfinaler og vant gull i skranke! I tillegg fikk han bronse i hopp og svingstang.

Pietro og Odin deltok i kun fire apparater i seniorklassen på grunn av noen skader. Pietro vant bøyle, svingstang og ringer. I tillegg fikk han 3. plass i skranke.

Odin kvalifiserte seg til skrankefinalen, men gjorde noen feil og endte på 6. plass

Vi gratulerer alle deltagere med fine resultater!

DEN 24. MARS 2021 kl 1800

Årsmøte vil mest sannsynlig finne sted på Teams, men mer info vil komme senere.

"For å ha stemmerett, være valgbar til årsmøte-/tingvalgte organer og kunne velges/oppnevnes som representant til årsmøte/ting i overordnet organisasjonsledd, må man ha fylt 15 år i løpet av kalenderåret, vært medlem av Njård i minst én måned og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget. "

Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til Hovedstyret ved styreleder Jan Gunnar Boehlke. epost: jan.gunnar.boehlke@gmail.com senest 2 uker før årsmøtet.